Din digitale ordbog

Fotostater er store fotos, der bliver sat op på tapet. Tapetet kan efterfølgende klistres op på væggen med tapetklister. Sagt med andre ord er et fotostat altså en form for vægdekoration, der forestiller et foto i meget stor størrelse. 

Der kan laves det ud af stort set alle motiver. Hvis du eksempelvis er meget glad for naturen, kan du vælge at få et af naturelementer. Det kan eksempelvis være en skov. På den måde kan du få et stykke af naturen med ind i din bolig. Det vil uden tvivl fange dine gæsters opmærksomhed.

Kan fotostater sættes op på alle overflader?

Du kan som udgangspunkt sætte vægdekorationerne op på alle slags indendørs vægge. Det kræver blot, at overfladen er i en ordentlig stand. Du kan altså klistre vægdekorationerne op uanset, om du har maling eller tapet på dine nuværende vægge.

Hvis dine vægge ikke er i ordentlig stand, bør du først ordne væggene. Hvis du ikke gør det, vil fotostaterne placere sig ujævnt på overfladen, hvilket giver et utilfredsstillende resultat. Du kan altså ikke anvende dem til at dækker over en væg, der selv er i dårlig stand. Men du kan naturligvis godt anvende vægdekorationerne til at dække over en maling eller et tapet, der trænger til en mindre renovering.

Fordele 

Når du vælger at få et fotostat, kan du skabe et helt unikt udtryk i dit hjem. Du kan nemlig vælge blandt flere skønne motiver. Både af naturen, men også af andre motiver. Derudover er det også let at håndtere dem, når de skal klistres på væggen. Fotostaterne er nemlig delt op i mindre dele, så du nemt kan klistre dem op. Hvis det ikke passer til din væg, har du også mulighed for at beskære det. Du kan vælge at skære i enten toppen eller bunden, så vægdekorationerne passer perfekt til netop din væg.

Vælg blandt hundredvis af forskellige motiver

Når du skal have et fotostat, har du som nævnt mulighed for at vælge netop den genre, der passer bedst til dig og dit hjem. Det er nemlig vigtigt, at de hjælper med at understrege den indretning, som du har i hjemmet. Derfor kan du blandt andet vælge mellem motiver af forskellige byer, blomster, natur, dyr, graffiti og meget mere. Det giver dig rig mulighed for at finde netop den slags motiv, der harmonerer bedst med din indretningsstil og personlighed.

Du kan anvende fotostater i alle dine rum

Fordi vægdekorationerne fås med så mange forskellige motiver, kan du også selv bestemme, hvor du gerne vil bruge dem henne. Vægdekorationerne egner sig nemlig til alle slags rum. Det kan både være vægdekorationer med søde dyr på børneværelset, det kan være naturelementer i dagligstuen eller det kan være motiver af mad i køkkenet. Det er kun din personlige stil og fantasi, der sætter grænser for, hvor du kan anvende vægdekorationerne henne. 

Nem måde at genopfriske rummet på

Uanset, hvor du vælger at sætte vægdekorationerne op, vil du opleve, at de giver rummet et helt nyt udtryk. Fotostater tiltrækker nemlig meget opmærksomhed. Hvis du derfor gerne vil lave en radikal ændring i dit hjem med en minimal indsats, kan du overveje vægdekorationerne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *