Din digitale ordbog

Har du selv tid til at stå og klippe hækken? Har du nok fritid i din hverdag til at stå for en grundig trappevask? Det er de færreste ejendomsejere, som også varetager de praktiske gøremål i ens ejendom. Dog er der nogen, som må tage ansvaret for de praktiske opgaver for ellers begynder hele ejendommen at sejle.

Derfor benytter de rigtig mange sig af ejendomsservice, og selvom det omfatter en lang række opgaver, så behøver det faktisk ikke koste dig dyrt. I denne artikel kan du læse om, hvor meget du skal slippe af med.

Hvad er ejendomsservice?

Lad os først og fremmest kigge på, hvad ejendomsservice egentlig er. I bund og grund omfatter en ejendomsservice vedligeholdelse af din ejendom og de udendørs arealer, som hører til. Der er alle de praktiske opgaver, som skal klares hver dag, som ejendomsservice kan hjælpe dig med.

Hvad får jeg for mine penge?

Selvfølgelig er ejendomsservice ikke gratis. Du betaler for service og hårdt manuelt arbejde, men prisen er det hele værd. For dine penge får du alt fra fejning og vinduespudsning til snerydning og affaldssortering. Hvis du ejer et lejlighedskompleks så kan ejendomsservice varetage viceværtopgaver, sætte skilte og postkasser op, udskifte radiatorer og endda fjerne skadedyr. 

Betaling af ejendomsservice – et slag på tasken

Det er svært at give en estimeret pris på ejendomsservice, da det et langt stykke hen af vejen handler om, hvad du har behov for. Nogle gøremål skal klares dagligt, mens andre kun skal ordnes årligt.

Hvis du ejer et lejlighedskompleks kan du regne med at skulle betale 133 kr. per lejlighed om måneden. Hvis du samtidig skal have ordnet skraldet, ryddet sne og fjernet skadedyr, så kan prisen hurtig løbe op. Du kan få estimeret din pris hos Glad ejendomsservice, og få mere at vide om dine nye samarbejdspartnere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *