Din digitale ordbog

Opbevaringsbænk definition

Opbevaringsbænk definition – En opbevaringsbænk er et helt genialt møbel i alle hjem. En opbevaringsbænk er ent multifunktionelt møbel, som kan bruges både som siddeplads i entréen eller stuen, samtidig med at den kan indeholde alverdens opbevaring. Dette kan være alt fra bøger, legetøj eller vinterjakkerne. Kun fantasien sætter grænserne.

Selve siddet på opbevaringsbænken kan løftes op, og her finder du så et rum, hvor du kan opbevare ting og sager.

Placering af opbevaringsbænk

Opbevaringsbænken i entréen kan med fordel blive brugt til opbevaring af sko og overtøj, mens den kan bruges aktiv som sidde møbel når man skal have sko af og på. Derudover er den god til et lille hvil, når man venter på at resten af familien bliver klar.

Opbevaringsbænken kan også bruges i stuen eller på børneværelset, til opbevaring af alverdens legetøj.

Det smarte ved en opbevaringsbænk er, at det bliver supernemt at rydde op. Hvis der ligger mange ting rundt omkring, som du ikke ved hvad du skal gøre af, så er det nemt at rydde af vejen ved at lægge ned i bænken.

Opbevaringsbænke kan fås i mange forskellige former og farver. De fleste har to siddepladser, men kan også fås længere. Derudover kan du vælge at få opbevaringsbænke med et låg i, så der er adgang til et stort rum – eller du kan købe en opbevaringsbænk med skuffer eller hylder i.

Kide: https://www.livingoodies.dk/

Læs også definitionen af segboard her.

Dette ord tilhører ordbogskategorierne: